Bewaartermijn instellen

Standaard worden opnames op Kerkdienstgemist 12 maanden bewaard, waarna ze automatisch verwijderd worden. Om ze eerder te laten verwijderen kan de termijn worden aangepast.

Let op:

Deze wijziging wordt de volgende nacht doorgevoerd. Alle opnames die ouder zijn dan de ingestelde bewaartermijn zullen dan dus worden verwijderd.

Het aanpassen van de bewaartermijn kan alleen worden gedaan door de hoofdbeheerder.

Om de instellingen aan te passen, ga in de beheeromgeving naar Klantgegevens.

Onder 'instellingen' staat hier de huidige bewaartermijn van de opnames (standaard 1 jaar)

Klik op de link Bewerk.

De huidige bewaartermijn wordt met een grijze achtergrond weergegeven.

Kies de gewenste bewaartermijn en klik op Opslaan om te bevestigen.

Delen privé opname