Nieuws

Aankondiging onderhoud 17 januari 23:00 - Afgerond

Vanavond — 17 januari — om 23:00 zullen we onderhoud uitvoeren aan onze systemen. Dit onderhoud is naar verwachting rond middernacht afgelopen.

We zijn bezig met groot onderhoud aan onze systemen en als onderdeel daarvan zullen we vanavond gepland onderhoud plegen aan een deel van onze systemen. Tijdens dit onderhoud zullen er onderbrekingen zijn. Door het late uur van het onderhoud verwachten we dat hier weinig mensen last van hebben.

Updates

17 januari 16:30 - Aankondiging geplaatst.

17 januari 23:00 - Onderhoud is begonnen.

17 januari 23:15 - De grootste onderbreking is voorbij. Zoeken is zoals verwacht nog beperkt beschikbaar en niet alle kerken zijn vindbaar. Dit zou komend kwartier bij moeten trekken.

17 januari 23:30 - Alle services zijn weer online. Het indexeren van alle opnames is nog bezig, dit betekent dat nog niet alle opgenomen diensten terug te vinden zijn op de website via de zoekfunctie. Tijdens de nacht zullen ook de laatste opnames weer beschikbaar worden in de zoekfunctie. Door naar een kerk te navigeren kunnen opnames wel gevonden worden.

Het onderhoud is afgerond. We wensen jullie een goede nacht.

Verwachte onderbrekingen

Rond 23:00 tot ongeveer 23:10 - In deze periode zal het niet mogelijk zijn de app te gebruiken en de website te bezoeken. In deze periode kan het zijn dat er ook geen uitzendingen gestart kunnen worden en worden mogelijk opnames ook niet op tijd gestart.

Vanaf 23:10 - Zal het wel mogelijk zijn de app te gebruiken of de website te bezoeken, maar kan het zijn dat zoeken niet werkt of dat kerken niet getoond worden. Dit duurt tot ongeveer 23:30.