Nieuws

Update: weergave luistertijd gecorrigeerd

Wijzigingen in de beheeromgevingEen bug in de weergave van de luistertijd in de facturen is opgelost. Wanneer de luistertijd langer is dan 24 uur wordt het aantal uren weer correct weergegeven. De facturen klopten gewoon, enkel de weergave van de luistertijd in de beheeromgeving was foutief. Dit is nu hersteld.

Update: redesign en enkele verbeteringen beheeromgeving

Bij deze update zijn enkele verbeteringen aan de beheeromgeving gedaan. Enkele wijzigingen aan de emails die verstuurd worden bij verlenen van toegang aan een gebruiker, in voorbereiding op het redesign van de beheeromgeving."Flash notificaties", de meldingen die bovenaan getoond worden zoals b.v. "succesvol ingelogd" zijn afgerond voor het redesign van de beheeromgeving.De overview pagina, dat is de eerste pagina na inloggen, van de nieuwe beheeromgeving is afgerond.De pagina's die met streams te maken ...

Update 2023-05-30 19:32

Wijzigingen publieke website: Probleem opgelost met weergave van iconen onder de mediaspeler.

Update 2023-05-30 16:19

Wijzigingen publieke website: - Probleem opgelost met doorverwijzing van uitzendingen die ver in de toekomst gepland zijn.

Bereikbaarheid Tweede Pinksterdag

Op Tweede Pinksterdag is het kantoor gesloten. Daarom zijn we die dag telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u ons mailen. We beantwoorden uw email dan zo snel mogelijk is. Het hele team van Kerkdienstgemist wenst u gezegende Pinksterdagen!

Update: redesign, plausible analytics en kleine verbeteringen

Enkele kleine schoonheidsfoutjes bij het uploaden van een achtergrondafbeelding, zoals de achtergrond van de voortgangsbalk, zijn opgelost. Vooruitlopend op onze plannen om Google Analytics te verwijderen hebben we het privacy-vriendelijkere alternatief Plausible geïntroduceerd in de beheeromgeving. Op deze manier kunnen we kijken of alles goed werkt.Voorbereidingen om het uploaden van video- en audiobestanden te verbeteren.Mogelijkh ...

Update: aftellen voor live

Aanpassingen publieke website: Wanneer er op een geplande uitzending geklikt wordt dan wordt er nu afgeteld tot de tijd dat deze live zou moeten zijn.Weergave van datum in het Duits nu correct op één regel

Telefonische bereikbaarheid 18 en 19 mei

In verband met Hemelvaart morgen en de bezetting van ons kantoor op vrijdag zijn we op 18 en 19 mei telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u ons mailen. We beantwoorden uw email dan zo snel mogelijk.

Telefonische bereikbaarheid 27 april

Het kantoor is morgen, 27 april, gesloten in verband met Koningsdag. Daardoor zijn we 's middags telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u ons mailen. We beantwoorden uw email dan zo snel mogelijk op vrijdag 28 april.

Update 2023-04-19 21:48

Opgelost Probleem opgelost waardoor de huidige maand (April) in de agenda niet meer weergegeven kon worden in de beheeromgeving. Dit probleem was ontstaan als gevolg van de eerdere update vandaag.

Update 2023-04-19 16:15

Opgelost Probleem opgelost waardoor SAMCast geen statistieken meer toonde. Verbeteringen Voorbereiding voor nieuwe beheeromgeving.

Opgelost - Storing: ontbrekende opnames maandag 17 april 2023 (update 18-4-2023 15:00)

Opgelost 18-4-2023 17:45 De oorzaak van de storing is gevonden en we hebben passende maatregelen genomen om deze storing voor de toekomst te voorkomen. Update 18-4-2023 15:00 Inmiddels zijn alle nog niet gepubliceerde opnames van 17 april hersteld en de betrokken (hoofd)beheerders hierover geïnformeerd. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan per mail contact met ons op. Ondertussen werken we aan een oplossing om deze storing in de toekomst te voorkomen. ...