Nieuws

Update 2021-05-17 14:36

Aanpassingen publieke website:Deelstaat Sachsen correct geplaatst op Duitse kaartFoute verwijzing naar tekst op 404 pagina aangepast

Vertraging publiceren opnames

Er is vanmorgen vertraging ontstaan bij het publiceren van opnames. Tussen 11:09 en 12:52 kwamen opnames die wel gemaakt waren niet beschikbaar voor kijkers. Het probleem is opgelost en alle gemaakte opnames zijn nu gepubliceerd. Onze excuses voor het ongemak.

Update 2021-04-29 14:51

Verbeteringen Verwijzingen naar de oude support website verwijderd. De publicatie van opgenomen uitzendingen efficiënter gemaakt. Verschillende interne verbeteringen.

Openingstijden kantoor op Koningsdag

Op 27 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 28 april staan we u graag weer te woord. U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt deze dag beperkt gelezen.

Update 2021-04-16 14:10

Verbeteringen Interne verbeteringen, o.a. een aanpassing om de belasting van bepaalde backend systemen te verlagen.

Update 2021-04-09 12:29

Verbeteringen Verduidelijking "Beschikbaarheid opname" instelling bij het plannen van een uitzending.Layout verbetering mailberichten.Layout verbetering op de status pagina bij het uploaden van bestanden.Overige wijzigingen Spelfouten verbeterd.Oude ongebruikte pagina's verwijderd.Whatsapp nummer verwijderd (niet meer in gebruik).

Onderhoud: zoekfunctie opnieuw opgestart - Afgerond

In verband met de herstart van een van onze systemen is vanavond tussen 23:45 en 00:15 de zoekfunctie op onze site tijdelijk niet beschikbaar geweest. Het is mogelijk dat u tijdelijk geen of minder resultaten bij zoekopdrachten kreeg dan normaal. Het zoeken naar kerken werkt weer normaal. Zoeken naar uitzendingen kan nog enige tijd minder resultaten opleveren.

Openingstijden rond de paasdagen

Van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vanaf dinsdag 6 april staan we u graag weer te woord. U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt ronde Pasen beperkt gelezen.

Update 2021-04-01 12:13

Deelstaat Nordrhein-Westfalen is nu correct geplaatst op de kaartWanneer er nu gezocht wordt op uitzendingen wordt de titel en de omschrijving in het zoekveld aangepastOmschrijving van toekomstige uitzendingen neemt nu de volledige hoogte die beschikbaar isZoomen op de pagina is nu mogelijk (met je vingers op bijvoorbeeld mobiel)

Storing: Statistieken niet volledig voor 27 en 28 maart - Opgelost

19:30 Opgelost Door de overgang naar de zomertijd was er een probleem ontstaan bij het verwerken van de statistieken. Dit probleem is opgelost en de statistieken voor zaterdag 27 en zondag 28 maart zijn opnieuw uitgerekend en bijgewerkt. Daarmee is het probleem opgelost. Onze excuses voor het ongemak. 13:40 Melding Het blijkt dat de statistieken voor 28 en 27 maart niet goed zijn bijgewerkt, het gaat om kijkers die niet zijn geregistreerd. In de loop van vandaag zullen de sta ...

Update 2021-03-24 09:53

Bij het delen van een uitzending wordt nu de juiste link en de juiste titel meegegeven.Voorwaarden waar een wachtwoord aan moet voldoen wordt nu weergegeven bij het registreren.Errors in de speler zijn duidelijker leesbaar.Logo voor Niehoff is geüpdatet.

Storing: MAG settopbox maakt geen verbinding - opgelost

16:30 - opgelost Onze DNS dienstverlener meldt dat de diensten voor veel klanten weer bereikbaar zijn. Dit bevestigd onze waarnemingen. Voor wat betreft Kerkdienstgemist is de storing opgelost. 15:38 - MAG settopboxen functioneren weer Onze monitoring geeft aan dat de storing voor de MAG settopboxen verholpen is. 15:11 - DNS storing Er is momenteel een storing bij onze DNS dien ...

[Afgerond] Gepland onderhoud: dinsdag 16 maart 23:00 - 00:00

00:13 onderhoud afgerond Ook het aanvullende onderhoud is succesvol afgerond. Alle systemen werken naar behoren. 00:03 aanvullend onderhoud We maken van de gelegenheid gebruik om nog enkele aanvullende onderhoudstaken te doen. We houden u op deze pagina op de hoogte. 23:52 onderhoud afgerond Het onderhoud is afgerond. We hebben uiteindelijk meer werkzaamheden kunnen doen dan gepland. Alle systemen werken naar behoren. 23:04 start onderhou ...

Storing: capaciteit op biddag - opgelost

10:06 - storing opgelost De benodigde capaciteit voor uitzendingen is beschikbaar. We houden op dit moment de belasting van de servers in de gaten maar verwachten geen verdere onregelmatigheden. 09:55 - capaciteit op biddag Het planmatig verhogen van de capaciteit voor biddag is trager verlopen dan had gemoeten. Hierdoor was tussen 09:53 en 09:55 niet voldoende capaciteit beschikbaar. Het zou kunnen zijn dat u hierdoor een onregelmatigheid in de uitzending gemerkt heeft.

Update 2021-03-04 09:57

Verbeteringen Probleem opgelost bij het delen van een Kerkdienstgemist pagina via social media. BeheerVerbetering op de pagina voor instellen van een Barix ExstreamerInvoeren van het adres voor de website van de kerk eenvoudiger gemaakt. Er wordt nu automatisch een correcte link gemaakt.

[Afgerond] Onderhoud: Statistieken tijdelijk niet beschikbaar

23 februari 2021 - 16:54 afgerond Het onderhoud is afgerond. De statistieken zijn weer beschikbaar. 23 februari 2021 - 16:00 onderhoud gestart We plegen momenteel onderhoud aan het systeem voor statistieken. Dit onderhoud vergt iets meer tijd dan gepland. De statistieken zijn hierdoor tijdelijk niet beschikbaar. We houden u via deze pagina op de hoogte van de voortgang.

Oude nieuwsartikelen

We zijn op 13 april 2021 overgestapt op een nieuwe website met informatie voor kijkers, luisteraars en beheerders. Oude nieuwsartikelen zullen nog enige tijd beschikbaar zijn via onze oude support website.