Nieuws

Onderhoud kerkdienstgemist woensdag 9 en donderdag 10 november - Afgerond

We zijn bezig met grootschalig onderhoud aan onze infrastructuur. Dit doen we om in de toekomst gemakkelijker meer, of minder, capaciteit beschikbaar te kunnen maken. Op woensdag 9 en donderdag 10 november voeren we onderhoud uit aan verschillende onderdelen. U kunt hinder ondervinden tijdens dit onderhoud, maar dat verwachten we niet.

Tijdens het onderhoud kunt u het volgende merken:

Uitzenden, opnemen en kijken

We voeren geen onderhoud uit aan onze videoservers, uitzenden en kijken van uitzendingen zullen geen hinder ondervinden van het onderhoud.

Website en applicatie

De website zal op een nieuwe hosting infrastructuur gaan draaien, het kan zijn dat de website tijdens het onderhoud tijdelijks iets trager is. Dit verwachten we niet.

De applicatie en de website maken gebruik van een API, deze API zal ook op een nieuwe hosting infrastructuur gaan draaien. Het kan zijn dat de website of de app daardoor tijdens het onderhoud tijdelijk iets trager zijn.

Beheeromgeving

Voor de beheeromgeving hebben we een nieuwe loadbalancer geplaatst, hiervoor was een DNS wijziging nodig. Het kan zijn dat u hierdoor, tijdelijk, de beheeromgeving niet meer kan bereiken. Wanneer dat het geval is probeer dan het volgende: