Nieuws

Inbellen via KPN en Streamit na 1 oktober 2021 niet meer mogelijk

KPN en Streamit hebben aangegeven per 1 oktober 2021 te stoppen met hun inbelnummers. Deze nummers worden nog gebruikt door luisteraars van enkele specifieke kerken. Wij informeren de betrokken beheerders ook rechtstreeks per mail.

Wat gaat er veranderen?

Na 1 oktober 2021 werken de KPN en Streamit inbelnummers niet meer. Gevolg is dat de Lukas kastjes na die datum geen verbinding meer kunnen maken via deze inbelnummers.

Wat moet u doen?

Wij sturen de beheerders van de betrokken kerken een mail waarin staat aangegeven om welke Lukas kastjes/luisteraars het gaat. Zorg dat de genoemde Lukas kastjes voor 1 oktober 2021 op een andere manier verbinding maken met het internet. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Wanneer het Lukas kastje via een vaste- of draadloze internet-verbinding wordt aangesloten moet deze via het SETUP menu in de "Ethernet" mode gezet worden.

Meer informatie en ondersteuning via servicepartner

Voor ondersteuning bij het kiezen van een geschikte verbinding en het instellen van de Lukas kastjes vragen we u om contact op te nemen met de leverancier of uw servicepartner.