Nieuws

Updates maart

Liveblog gesloten.

We gaan als Kerkdienstgemist experimenteren met een nieuwe manier waarop we wijzigingen aan onze website, beheeromgeving of app communiceren.

Voorheen plaatsten we per wijziging een klein berichtje. Hierdoor ontstonden veel berichtjes die soms maar 1 zin lang waren. Het voordeel van die losse berichtjes is dat jullie op de hoogte zijn van elke wijziging. Handig, als er door de wijziging iets anders gaat dan je verwacht. Het nadeel is dat er veel korte berichtjes staan, wat geen prettig overzicht geeft. Beheerders die geïnteresseerd zijn in wijzigingen die wij doen moeten al deze losse berichten doorlezen. We hebben het idee dat een gecureerd overzicht prettiger leest dus dat gaan we uitproberen.

We gaan in het vervolg met een maandelijkse liveblog werken. Deze liveblog word geüpdatet bij elke wijziging. Na afloop van de maand word de liveblog gesloten. Er komen dan geen wijzigingen meer in en het artikel geeft dan een overzicht wat we in de betreffende maand gedaan hebben. Grotere aankondigingen of nieuwsberichten blijven natuurlijk als separate artikelen gepubliceerd worden.

Ben je geïnteresseerd in elke losse wijziging die Kerkdienstgemist doet? Dan vind je alle wijzigingen in de liveblog.

Vind je het interessant waar we ongeveer mee bezig zijn geweest? Na afloop van een maand is de liveblog gesloten en heb je een overzicht.

In deze blog is te zien welke updates we in maart gedaan hebben. Deze liveblog is nu gesloten.

Publieke Website

✨ Tekstgrootte wijzigen

2024-03-14

Het is nu mogelijk de lettergrootte te wijzigen van de teksten, voor uitleg zie: Tekstgrootte wijzigen.

🛠️ Kleinere Wijzigingen

2024-03-14

2024-03-08

Beheeromgeving

✨ Donkey Mobile Integratie

2024-03-25

Er is een Donkey Mobile integratie toegevoegd. Beheerders kunnen nu de Donkey Mobile knop "klik en GEEF" toevoegen vanuit de beheeromgeving. Deze instelling is in de nieuwe beheeromgeving te vinden onder "Instellingen".

✨ Verbeteringen nieuwe beheeromgeving

2024-03-15

Bij het algemeen beschikbaar maken van de beheeromgeving bleken er nog een paar scherpe randjes te zijn. Met deze update worden die gladgestreken.

✨ Nieuwe beheeromgeving standaard

2024-03-14

De nieuwe beheeromgeving wordt nu standaard geopend bij inloggen en navigeren naar admin.kerkdienstgemist.nl.

Het is nog tot 8 april mogelijk terug te schakelen naar de oude omgeving. Lees meer informatie onder Nieuwe beheeromgeving.

🛠️ Kleinere Wijzigingen

2024-03-25

2024-03-08

2024-03-07