Nieuwe beheeromgeving

De nieuwe beheeromgeving is op 26 februari 2024 voor alle beheerders beschikbaar. Op die dag komt ook de nieuwe documentatie beschikbaar.

Op dit moment is de nieuwe omgeving al beschikbaar voor een deel van de beheerders die zich hebben aangemeld om te testen of die het hebben geactiveerd via de uitlegpagina. Onderstaande informatie is voor beheerders die toegang hebben:

Wijzigingen #

Een aantal pagina's die te maken hebben met het delen van uitzendingen is vanuit verschillende plekken op de beheeromgeving samengevoegd onder "Delen uitzendingen". Bekijk de tabel met een overzicht van de verplaatsingen van de pagina’s .

De basisfuncties zoals inplannen van uitzendingen en bewerken van opnames zijn nagenoeg hetzelfde gebleven. Hieronder een aantal wijzigingen die gedaan zijn uitgelicht:

  • Link livestream
    Onder delen uitzendingen is Link livestream als een aparte pagina toegevoegd. Met deze functionaliteit is het mogelijk tijdelijk toegang te geven tot de privé livestream. Dit was al mogelijk, maar is in deze opzet makkelijker vindbaar geworden en biedt mogelijkheid voor uitbereiding in de toekomst.
  • Overzichtspagina
    Statistieken van de laatste uitzendingen en gebruik van die maand staan op de overzichtspagina.
  • Toegangsverzoeken
    Wanneer een gebruiker een toegangsverzoek heeft komt er een melding op de overzichtspagina en op de gebruikerspagina in de linkerbalk. Als daarop geklikt wordt is er een aparte pagina waarop de toegangsverzoeken behandeld kunnen worden. Op deze pagina zijn de volledige teksten voor de aanvraag te lezen en kan er gezocht worden op naam en e-mailadres van de aanvrager.

Voor een lijst met alle verbeteringen, bekijk de lijst met verbeteringen. Of bekijk de uitlegpagina voor meer achtergrond over waarom de wijzigingen zijn gedaan.

Terugschakelen #

Met de knop rechts onderin is het mogelijk te wisselen tussen de oude en de nieuwe omgeving:

Het is tot maandag 8 april mogelijk terug te gaan naar de oude omgeving. Op die dag wordt de nieuwe omgeving standaard.

Verplaatsing pagina’s