Nieuwe beheeromgeving

De nieuwe beheeromgeving is vanaf 26 februari 2024 voor alle beheerders beschikbaar.

Wijzigingen #

Een aantal pagina's die te maken hebben met het delen van uitzendingen is vanuit verschillende plekken op de beheeromgeving samengevoegd onder "Delen uitzendingen". Bekijk de tabel met een overzicht van de verplaatsingen van de pagina’s .

De basisfuncties zoals inplannen van uitzendingen en bewerken van opnames zijn nagenoeg hetzelfde gebleven. Hieronder een aantal wijzigingen die gedaan zijn uitgelicht:

 • Link livestream
  Onder delen uitzendingen is Link livestream als een aparte pagina toegevoegd. Met deze functionaliteit is het mogelijk tijdelijk toegang te geven tot de privé livestream. Dit was al mogelijk, maar is in deze opzet makkelijker vindbaar geworden en biedt mogelijkheid voor uitbereiding in de toekomst.
 • Overzichtspagina
  Statistieken van de laatste uitzendingen en gebruik van die maand staan op de overzichtspagina.
 • Toegangsverzoeken
  Wanneer een gebruiker een toegangsverzoek heeft komt er een melding op de overzichtspagina en op de gebruikerspagina in de linkerbalk. Als daarop geklikt wordt is er een aparte pagina waarop de toegangsverzoeken behandeld kunnen worden. Op deze pagina zijn de volledige teksten voor de aanvraag te lezen en kan er gezocht worden op naam en e-mailadres van de aanvrager.
 • Contactgegevens
  Onder Kerkaccount > Profiel kunnen contactgegevens van uw kerk worden ingevuld. Deze komen op uw kerkpagina op kerkdienstgemist.nl onder de pagina contact terecht.

Voor een lijst met alle verbeteringen, bekijk de lijst met verbeteringen. Of bekijk de uitlegpagina voor meer achtergrond over waarom de wijzigingen zijn gedaan.

Terugschakelen #

Met de knop rechts onderin is het mogelijk te wisselen tussen de oude en de nieuwe omgeving:

Tot maandag 8 april is de oude omgeving beschikbaar, vanaf die dag wordt de nieuwe omgeving standaard.

Verplaatsing pagina’s