Settopbox

Een settopbox is een klein kastje voor het afspelen van Kerkdienstgemist uitzendingen op de tv van de gebruiker. Kerkdienstgemist ondersteunt de (Infomir) MAG settopbox die wordt verkocht door onze servicepartners. De settopbox wordt met een HDMI kabel aangesloten op de tv en via wifi of een kabel aangesloten op de internetverbinding.

MAG settopbox

Kerkdienstgemist ondersteunt de onderstaande Linux-STB MAG modellen:

MAG250, MAG254, MAG256, MAG270
MAG322, MAG324, MAG349
MAG420, MAG424
MAG520, MAG522, MAG522v2, MAG524
MAG540 (test-fase)

De Android-STB modellen worden niet ondersteund.

De voor uw kerk geregistreerde settopboxen kunnen de privé uitzendingen en opnames van de kerk ontvangen.

De settopbox wordt automatisch geregistreerd bij Kerkdienstgemist. Tijdens de installatie wordt eenmalig om een pincode (specifiek voor uw kerk) gevraagd. Deze pincode vindt u op de pagina Apparaten waar ook de geregistreerde settopboxen te vinden zijn. Via de voorkeuzelijst bepaalt u welke kerken op de settopbox beschikbaar zijn, zie: Voorkeuzelijst.

Delta Interactieve TV

Naast de MAG settopboxen is er ook een Kerkdienstgemist app voor de settopbox van Delta en de settopbox van Caiway. Deze zijn exclusief van abonnees van kabelaanbieder Delta en Caiway.

Apps voor andere kabelaanbieders zijn momenteel in ontwikkeling.

Op onderstaande pagina's vindt u uitleg over het aansluiten van de Infomir MAG settopbox. Wilt u meer informatie over apparaten in de beheeromgeving zie: Apparaten

Lees meer

Aansluiten MAG nieuwe versie (2.18 en hoger)