Per maand

Ga in de beheeromgeving naar Statistieken en kies in het dropdown menu voor Per maand.

In de statistieken per maand ziet u de totalen van hoe vaak alle uitzendingen van de kerk zijn afgespeeld die maand. Ook als een uitzending in een eerdere maand is opgenomen wordt die bij de huidige maand opgeteld. Dus als iemand in augustus een uitzending van april bekijkt, wordt deze bij de maand augustus opgeteld. Voor de statistieken per specifieke uitzending kijkt u bij statistieken per uitzending.

Het bouwen van het overzicht kan enige tijd duren.

Sessies en facturen

De statistieken en teksten op deze pagina gaan uit van sessies, lees de definitie hiervan onder: statistieken: wat is een sessie. Op die pagina is ook een uitleg over de verschillen tussen de statistieken en de facturen.

Maanden inklappen/uitklappen #

Standaard zijn de gegevens van alle maanden, behalve de eerste, ingeklapt. Om die van een andere maand te kunnen bekijken klikt u er op om deze uit te klappen. Door er nog een keer op te klikken wordt deze ingeklapt.

Om in één keer de gegevens van alle uitzendingen te kunnen bekijken, klikt u op de knop links Uitklappen. Met Inklappen kan vervolgens alles ingeklapt worden.

De volgende gegevens zijn in het overzicht zichtbaar:

LiveTotaal aantal live sessies
OpnamesTotaal aantal sessies voor opnames. Dit is het achteraf afspelen of het downloaden van een opname.
TotaalSessies van live en opnames bij elkaar opgeteld

Iconen #

De volgende iconen zijn gebruikt:

live sessieOpnames
Live sessiesOpname sessies

Op kleinere schermen is een legenda zichtbaar.

Totalen sessies #

In het linkerblokje (of het eerste wat weergegeven op kleinere schermen), worden de totale sessies weergegeven. De totalen uitgesplitst voor audio en video worden ook weergegeven.

Taartdiagrammen: type/duur sessies #

Het aantal diagrammen dat wordt weergegeven is afhankelijk van de data die er beschikbaar is, dus of een uitzending afgespeeld is. Dus is een opname nul keer bekeken of is de live uitzending niet bekeken, dan zijn er geen sessies en wordt deze dus ook niet weergegeven.

De taartdiagrammen zijn onderverdeeld in sessies voor live en opnames. Ze geven voor videosessies de duur en voor audiosessies op welke wijze er is geluisterd weer:

  • Audio
    • Lukas - beluisterd via een luisterkastje zoals een Lukas kastje
    • Anders - beluisterd op een andere wijze zoals via de website Kerkdienstgemist.nl of onze app, via een embed of een link naar de stream/opname
  • Video
    • <10 min - Totaal kijksessies korter dan 10 minuten
    • >10 min - Totaal kijksessies langer dan 10 minuten
Per uitzending Exporteren