Overzichtspagina

De overzichtspagina is de homepagina van de beheeromgeving. Hierop is het volgende zichtbaar:

Status livestream
#

Er worden één of twee blokken voor Kerk TV/Kerkradio weergegeven. Deze geven de live- en privéstatus van de streams weer op het moment dat u de pagina opent:

Live #

Is de stream live dan wordt er een rood label met "live" getoond en heeft het blok een lichtrode achtergrond. De rechterknop met de tekst "Afspelen" linkt naar de speler voor de livestream. Als de stream offline is dan staat er in deze knop de tekst "Offline".

Privé instellingen #

De privé instelling van de stream wordt weergegeven in de linkerknop. Als u op deze knop klikt kunt u de privé instellingen van de stream aanpassen.

Kerkenoverzicht #

Als u beheerder bent van meerdere kerken ziet u na inloggen een overzicht van de kerken. Heeft u een kerk geselecteerd en wilt u terug naar het kerkenoverzicht? Klik dan links bovenaan op Beheer.

Geplande uitzendingen #

De eerste vier aankomende ingeplande uitzendingen.
Klik op Alle uitzendingen om alle uitzendingen te bekijken.
Klik op Uitzending inplannen om een nieuwe uitzending in te plannen.

Opnames #

De vier meest recente opnames.
Klik op Alle opnames om alle opnames te bekijken.

Bezig met verwerken (indien van toepassing) #

Opnames die geüpload worden of samengevoegde videobestanden die verwerkt worden.

Toegangsverzoeken (indien van toepassing) #

Als er openstaande toegangsverzoeken zijn dan wordt er onder de tabellen voor geplande uitzendingen en opnames een melding weergegeven.

Statistieken laatste uitzending #

Toont een samenvatting van de statistieken van de laatste uitzending.
De lijngrafiek geeft het aantal kijk- en luistersessies weer van de live-uitzending. Daarbij wordt video in het paars en audio in het blauw weergegeven. Ga met de muis (of ingedrukt houden voor touch) over de punten heen om de exacte tijdstippen en aantallen te zien:

Boven de grafiek vindt u het aantal live- en opnamesessies waarbij er langer dan 10 minuten is afgespeeld. Daarnaast is het totaal weergegeven, dit is dus met de sessies waarbij er ook minder dan 10 minuten is afgespeeld.

Om alle beschikbare gegevens te bekijken klikt u op de link met de uitzendingsdatum boven de grafiek, of de knop Alle statistieken waarbij de laatste uitzending als eerste geopend wordt.

Verdere uitleg over de opbouw van de statistieken en hoe we een sessie bepalen vindt u op de pagina: Statistieken.

Verbruik #

Geeft het verbruik van de huidige maand weer. Onder de titel met verbruik en de huidige maand staat wat het huidige abonnement is. U kunt op de link met het abonnement klikken om dit te wijzigen. Heeft u Kerk TV dan ziet u het aantal kijkers ten opzichte van uw bundel van deze maand. Heeft u Kerkradio dan ziet u ook de totale luistertijd van deze maand.

De kleur van de cijfers zijn voor Kerk TV verbonden aan de bundel, vallen deze binnen de bundel dan zijn deze groen en buiten de bundel zijn deze rood. Het kan in het laatste geval voordeliger zijn om uw abonnement aan te passen voor die maand, lees hier meer over onder wijzigen abonnement.

Instellingen #

Hier ziet u een overzicht van de instellingen van uw account:

Delen uitzendingen #

Hier ziet u een overzicht van de mogelijkheden om een uitzending te delen.

Nieuws #

Hier leest u nieuws over updates, storingen of andere bijzonderheden rondom Kerkdienstgemist.

Checklist voor de uitzending