NETchange

  www.netchange.nl
 
  service@netchange.nl

 

Jupiterweg 10 c
3893 GD
Zeewolde

NETchange is gespecialiseerd in het leveren en realiseren van audio en video streaming oplossingen. Onze ‘roots’ liggen in kerktelefonie, maar het accent ligt tegenwoordig bij kerk TV en in professionele video streaming oplossingen.

Als specialist leveren wij complete oplossingen, niet alleen aan kerken, maar ook aan (lokale) omroepen, zorginstellingen, overheid en bedrijven. Interessant is de combinatie tussen kerken en lokale omroepen. Sommige omroepen bieden kerken regelmatig ruimte om via de kabel uit te zenden en wij begeleiden u graag in dat traject zodat u naast de uitzendingen via internet bij Kerkdienstgemist mogelijk ook op de kabel te zien bent.
Ook wanneer rechtstreekse verbindingen met zorgcentra nodig zijn, kunnen wij u helpen en de benodigde apparatuur daarvoor leveren.

Onze aanpak is pragmatisch en direct, om u te helpen de juiste beslissingen te nemen. Uiteraard is er een goed bereikbare helpdesk waar u per email of telefonisch (ook tijdens het weekeinde) terecht kunt voor al uw vragen.

Contactpersoon: Wim van Dijk

Wesotronic Backstage AV