Apparaten

Onder "apparaten" staan apparaten die geregistreerd zijn bij de kerk. Samen met de gebruikers is dit de gesloten gebruikersgroep die toegang heeft tot privé uitzendingen.

Apparaten zijn veelal:

  • Lukas ontvangers - dit is een audio ontvanger voor gebruikers die niet over een computer, smartphone of tablet beschikken en zeer eenvoudige bediening heeft.
  • Settopbox - dit is een apparaat dat met een HDMI kabel op de tv wordt aangesloten en waarmee uitzendingen bekeken kunnen worden. Ook dit apparaat is zeer eenvoudig in bediening. Zie: Settopboxen.

Om uitzendingen op een apparaat zoals een Lukas ontvanger te kunnen ontvangen moet deze worden geregistreerd. Dit geldt niet voor een settopbox, deze wordt automatisch geregistreerd nadat deze is ingesteld.
Om de volgorde van opnames en bijvoorbeeld de stream van een andere kerk of een radiozender toe te voegen kan de voorkeuzelijst worden ingesteld.

Overzicht geregistreerde apparaten #

  1. Ga naar Gebruikers
  2. Ga naar Apparaten

Hier is in een tabel het overzicht met de geregistreerde apparaten, voor meer informatie over de getoonde velden zie: Bewerken apparaat.

Lees meer

Toevoegen apparaat