Nieuws

Telefonische bereikbaarheid 27 april

Het kantoor is morgen, 27 april, gesloten in verband met Koningsdag. Daardoor zijn we 's middags telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u ons mailen. We beantwoorden uw email dan zo snel mogelijk op vrijdag 28 april.

Update 2023-04-19 21:48

Opgelost Probleem opgelost waardoor de huidige maand (April) in de agenda niet meer weergegeven kon worden in de beheeromgeving. Dit probleem was ontstaan als gevolg van de eerdere update vandaag.

Update 2023-04-19 16:15

Opgelost Probleem opgelost waardoor SAMCast geen statistieken meer toonde. Verbeteringen Voorbereiding voor nieuwe beheeromgeving.

Opgelost - Storing: ontbrekende opnames maandag 17 april 2023 (update 18-4-2023 15:00)

Opgelost 18-4-2023 17:45 De oorzaak van de storing is gevonden en we hebben passende maatregelen genomen om deze storing voor de toekomst te voorkomen. Update 18-4-2023 15:00 Inmiddels zijn alle nog niet gepubliceerde opnames van 17 april hersteld en de betrokken (hoofd)beheerders hierover geïnformeerd. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan per mail contact met ons op. Ondertussen werken we aan een oplossing om deze storing in de toekomst te voorkomen. ...

Opgelost - storing: uploaden en verwijderen van opnames werkt momenteel niet

Opgelost 15:00 We hebben een update doorgevoerd waardoor het nu weer mogelijk is om bestanden te uploaden en opnames te verwijderen. Waar mogelijk zullen we de verwerking van uploads, die nog niet volledig verwerkt zijn, alsnog afronden en de opname beschikbaar maken. Oorspronkelijke bericht 9:50 Sinds de update van gisteren blijkt er een probleem te zijn met het verwerken van audio- en video-bestanden die geüpload zijn. Het lukt wel om het bestand te uploaden, maar nadat de verwer ...

Bereikbaarheid met Pasen

Rond de Paasdagen zijn we minder bereikbaar. Het kantoor is gesloten van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april. We zijn goed voorbereid op alle extra diensten die zijn ingepland. Voor dringende zaken kunt u ons mailen. We beantwoorden uw email dan zo snel als mogelijk is. Het hele team van Kerkdienstgemist wenst u gezegende Paasdagen!

Update 2023-04-05 16:32

Nieuwe functionaliteit Sinds 8 maart 2023 worden audio uitzendingen ook altijd integraal opgeslagen in een beveiligde backup omgeving. U kunt via support het terugzetten van een opname aanvragen wanneer dat nodig is. Verbeteringen Verschillende internet verbeteringen.

Update 2023-04-03 23:07

Verbeteringen Enkele interne verbeteringen. Verwijderde functionaliteit Ondersteuning voor Streamit David decoders verwijderd. Deze decoders zijn niet meer in gebruik en worden niet meer geproduceerd. Opgelost Probleem opgelost waardoor het publiceren van gemaakte video-opnames (tijdelijk) stopte bij de overgang van wintertijd naar zomertijd.

Update 2023-04-03 16:57

Opgelost Probleem opgelost waardoor zoekresultaten niet getoond werden. Dit kwam slechts in heel specifiek en zeldzame omstandigheden voor. Verbeteringen Verschillende interne verbeteren en voorbereiding op toekomstige ontwikkeling.

Telefonische bereikbaarheid 30 maart

In verband met de Kerkenbeurs Zuid zijn we donderdag 30 maart telefonisch niet bereikbaar. Dringende vragen kunt u per mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Bent u werkzaam in de kerk? Kom dan morgen naar Kerkenbeurs Zuid. De vakbeurs voor kerken. Bestel uw toegangskaarten gratis met onze kortingscode: KB2023KDG op https://tickets.kerkenbeurs.nl We ontmoeten u graag ...

Update kleine wijzigingen publieke website

Wijzigingen publieke website:Op de homepagina worden nu de kerken behorende bij het betreffende land weergegevenButton op de kerkenpagina voor ingelogde beheerder is nu een link naar beheeromgevingDuits adres aangepast

Update 2023-03-20 16:01

Nieuwe functionaliteit De MAG 540 settopbox kan vanaf nu aangesloten worden op Kerkdienstgemist. We zijn nog in afwachting van een eerste test met deze settopbox. Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen.

Telefonische bereikbaarheid 17 maart

In verband met de Kerkenbeurs Noord zijn we vrijdagmiddag 17 maart telefonisch niet bereikbaar. Dringende vragen kunt u per mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Bent u werkzaam in de kerk? Kom dan op 17, 18 of 30 maart naar Kerkenbeurs Noord & Zuid 2023. De vakbeurs voor kerken. Bestel uw toegangskaarten gratis met onze kortingscode: KB2023KDG op https://tickets.kerkenbeu ...