Nieuws

Opgelost - storing: uploaden en verwijderen van opnames werkt momenteel niet

Opgelost 15:00 We hebben een update doorgevoerd waardoor het nu weer mogelijk is om bestanden te uploaden en opnames te verwijderen. Waar mogelijk zullen we de verwerking van uploads, die nog niet volledig verwerkt zijn, alsnog afronden en de opname beschikbaar maken. Oorspronkelijke bericht 9:50 Sinds de update van gisteren blijkt er een probleem te zijn met het verwerken van audio- en video-bestanden die geüpload zijn. Het lukt wel om het bestand te uploaden, maar nadat de verwer ...

Update 2023-04-05 16:32

Nieuwe functionaliteit Sinds 8 maart 2023 worden audio uitzendingen ook altijd integraal opgeslagen in een beveiligde backup omgeving. U kunt via support het terugzetten van een opname aanvragen wanneer dat nodig is. Verbeteringen Verschillende internet verbeteringen.

Update 2023-04-03 23:07

Verbeteringen Enkele interne verbeteringen. Verwijderde functionaliteit Ondersteuning voor Streamit David decoders verwijderd. Deze decoders zijn niet meer in gebruik en worden niet meer geproduceerd. Opgelost Probleem opgelost waardoor het publiceren van gemaakte video-opnames (tijdelijk) stopte bij de overgang van wintertijd naar zomertijd.

Update 2023-04-03 16:57

Opgelost Probleem opgelost waardoor zoekresultaten niet getoond werden. Dit kwam slechts in heel specifiek en zeldzame omstandigheden voor. Verbeteringen Verschillende interne verbeteren en voorbereiding op toekomstige ontwikkeling.

Update kleine wijzigingen publieke website

Wijzigingen publieke website:Op de homepagina worden nu de kerken behorende bij het betreffende land weergegevenButton op de kerkenpagina voor ingelogde beheerder is nu een link naar beheeromgevingDuits adres aangepast

Update 2023-03-20 16:01

Nieuwe functionaliteit De MAG 540 settopbox kan vanaf nu aangesloten worden op Kerkdienstgemist. We zijn nog in afwachting van een eerste test met deze settopbox. Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen.

Update 2023-03-15 14:53 - Herstel meldingen in de beheeromgeving

Verbeteringen Meldingen bij het toevoegen of uitnodigen van beheerders en gebruikers zijn verbeterd. Wanneer een gebruiker nog niet bestond dan wordt er aangegeven dat de gebruiker uitgenodigd is (om een account aan te maken en toegang te verkrijgen).Verschillende interne verbeteringen. Opgelost Meldingen van opgeslagen wijzigingen werden niet meer getoond in de beheeromgeving. Dit is nu opgelost.

Aankondiging onderhoud 9 maart 23:00 - Afgerond

Vanavond — 9 maart — om 23:00 doen we een update van onze website en zoekfunctionaliteit. Dit onderhoud is naar verwachting rond middernacht afgelopen. 00:00 Afgerond Het onderhoud is succesvol afgerond. De zoekresultaten zullen ook over enkele ogenblikken weer volledig zijn. Verwachte onderbrekingen Tussen 23:00 en 00:00 - In deze periode zal de website enige tijd niet beschikbaar zijn en zullen zoekresultaten onvolledig zijn.

Update 2023-03-03 11:22

Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen doorgevoerd. Geen wijzigingen voor gebruikers.

Update 2023-02-14 13:28

Opgelost In een uitzonderlijk geval, wanneer iemand via een servicepartner werd uitgenodigd om beheerder te worden van een kerk, werkte de activatielink niet goed. Dit is nu rechtgezet.

Update 2023-02-10 17:15

Na de grote update die we gisteren hebben doorgevoerd zijn nog een paar kleine interne oneffenheden die in deze update zijn opgelost. Deze oneffenheden hebben geen gevolgen gehad voor de werking van Kerkdienstgemist voor beheerders, kijkers of luisteraars.

Update 2023-02-09 09:49

We brengen vandaag een grote update in productie. In deze update zijn een groot deel van de gebruikte dependencies bijgewerkt. We gebruiken op deze manier zoveel mogelijk up-to-date software om de veiligheid en robuustheid van het Kerkdienstgemist platform te garanderen. Deze update is zorgvuldig getest, maar tijdens de release van een dergelijke grote update kunnen zich toch onverhoopt problemen voordoen. Update 11:45 De update is een uur geleden afgerond en draait sindsdien stabiel. Er zijn geen

Opgelost - Storing: enkele opnames mislukt op zondag 5 en maandag 6 februari 2023

Door een probleem op één van onze video-servers is een klein aantal opnames van uitzendingen op zondag 5 en maandag 6 februari 2023 helaas (gedeeltelijk) mislukt. Doordat er tijdelijk onvoldoende opslag beschikbaar was zijn reguliere opnames mislukt en is de backup opname onvolledig. Mocht deze storing uw uitzending getroffen hebben, en mist u een opname van zondag 5 of maandag 6 februari, neem dan contact met ons op om uit te zoeken of we de opname nog (gedeeltelijk) beschikbaar kunnen maken. We hebben inmiddels maatrege ...