Nieuws

Update 2022-10-12 22:24

Nieuwe functionaliteit Sommige video-decoders kunnen niet overweg met de vast link voor een video-stream. Daarvoor hebben we een speciale link toegevoegd voor dit soort apparaten.

Update 2022-10-10 11:37

Updates publieke website: Links voor downloaden app toegevoegd in footerAanpassingen voor Duitse vertalingen

Opgelost - Storing: afspeelproblemen van enkele livestreams

Opgelost 16:30 Er bleek een probleem te zijn met één van onze videoservers, de storing is inmiddels verholpen. Oorspronkelijke bericht Er is een storing bij enkele livestreams. De stream is dan live, maar er kan niet afgespeeld worden. De opname lukt daarentegen wel. We zijn druk bezig met opzoeken wat het precieze probleem is en het vinden van een oplossing.

Video livestreams worden twee maanden bewaard

“Ik ben vergeten om een trouwdienst in de agenda te zetten. Nu is er geen beeldopname. Hebben jullie de livestream ook opgenomen? Kan ik die alsnog krijgen? Het bruidspaar zou er erg gelukkig mee zijn!” Deze vraag komt met regelmaat in onze inbox. Of het nu gaat om een trouw- of rouwdienst, het is vervelend als de beheerder vergeten is om een opname te plannen. Heel begrijpelijk omdat deze uitzendingen afwijken van de reguliere zondagse diensten. Om dit probleem op te lossen bewaren we de volledige video livestre ...

Update 2022-09-21 15:55

Wijzigingen publieke website:Alle links op de homepagina waarmee een kerk of uitzending mee gezocht kan worden zoeken nu op het geselecteerde land.Knop "Alle uitzendingen" op de overzichtspagina van een kerk is weer terug in beeld.

Storing: problemen bij het terugkijken van uitzendingen - Opgelost

Opgelost 15:45 De verstoringen van eerder vandaag zijn opgelost. Update 14:00 Door een herverdeling in onze infrastructuur was het vanmorgen niet mogelijk om alle geplande capaciteit beschikbaar te maken voor livestreaming en video-on-demand (terugkijken). Het lijkt er op dat we met de wijzigingen in de infrastructuur een quotum van onze serviceprovider hebben bereikt. Voor de rechtstreekse uitzendingen betrof het een tekort van ongeveer 15%. Voor het terugkijken van uitzending een tekort va ...

Update 2022-09-08 21:39

Opgelost De media-speler die wordt ingesloten op de website van de kerk (en in de beheeromgeving) werkte niet meer op browser zoals Edge (die gebaseerd zijn op Chromium 105). Dit probleem is opgelost met een upgrade van de media-speler.

Update 2022-09-08 11:21

Wijzigingen publieke website: Titel aangepast voor de functie allround communicatiemedewerker. We zijn ook op zoek naar een back-end (DevOps) developer. Ook werken bij Kerkdienstgemist? Zie: Werken bij KerkdienstgemistDuitse vertalingen gecorrigeerd voor contactpagina

Update 2022-09-02 15:43

Wijzigingen publieke website:Maak het duidelijker op het contactformulier dat Kerkdiensgemist een landelijke organisatie is en dat er niet met een individuele kerk contact opgenomen wordtVeld toegevoegd aan het contactformulier waarmee aangegeven kan worden over welke kerk er contact opgenomen wordt en die ook automatisch ingevuld wordt wanneer er vanaf een kerkenpagina genavigeerd wordt.

Storing in statistieken (tijdelijk niet beschikbaar) - Opgelost

Update 30 aug 8:30 - Opgelost De statistieken zijn afgelopen nacht succesvol bijgewerkt. De storing is hiermee verholpen. Zoals eerder aangegeven hebben we de oorzaak ontdekt en een oplossing doorgevoerd zodat deze storing zich niet nogmaals voordoet. Update 22:30 - Oorzaak bekend, statistieken worden vannacht bijgewerkt De oorzaak van de ontbrekende statistieken is gevonden en de oplossing is doorgevoerd. De onvolledige statistieken voor afgelopen zondag 28 augustus 2022 zijn gewist en ...

Update 2022-08-22 09:51

Wijzigingen publieke website: Ondersteuning voor unsergottesdienst.ch domein voor Zwitserland

Update 2022-08-19 07:33

Opgelost Probleem opgelost waardoor opnames die gedownload worden weer de juiste naam krijgen. Verbeteringen Verbeterde foutafhandeling in het geval de factuurgegevens tijdelijk niet beschikbaar zijn. Nieuwe functionaliteit Ondersteuning voor Zwitserse kerken verbeterd.

Update 2022-08-18 10:47

Wijzigingen publieke website:Als de thumbnail van een uitzending het niet doet wordt er nu weer een vervangende afbeelding getoond.

Update 2022-08-12 09:50

Op het formulier voor een uitzending/opname was ook een themaveld in te vullen. Dit veld is sinds onze publieke website (www.kerkdienstgemist.nl) vernieuwd is, zo ongeveer twee jaar geleden, nergens meer zichtbaar. Dit veld is nu ook voor de duidelijkheid verwijderd uit het formulier in de beheeromgeving. Een thema kan natuurlijk altijd in de beschrijving toegevoegd worden.

Update 2022-08-11 14:53

Er was een probleem waardoor videobestanden groter dan 5GB niet correct verwijderd konden worden. Dit probleem is opgelost, videobestanden groter dan 5GB kunnen weer correct verwijderd worden. De HLS URL in de beheeromgeving kan nu gebruikt worden in cross-site context, Deze HLS url kan gebruikt worden b.v. voor het tonen van een live uitzending in een videospeler zoals vlc en zal nu ook zgn cross-site requests toestaan. Dit is een wijziging voor geavanceerde gebruikers.