Nieuws

Update 2021-11-01 15:46

Aanpassingen publieke website Aangepast logo voor unsergottesdienst.deLettertype voor grotere titels aangepast

Update 2021-10-21 15:40

Opgelost In de statistieken van een specifieke maand werden bij sommige kerken niet alle uitzendingen getoond. Dit is nu opgelost.Verbeteringen De achtergrondkleur in de media-speler voor kerkradio zal voor opnames die vanaf heden gemaakt worden iets donkerder zijn. Hierdoor is de afspeelknop duidelijker zichtbaar.Opmaak van sommige e-mails verbeterd.

Update 2021-10-21 09:14

Wijzigingen aan publieke website:Fout opgelost waardoor er niet meer kerken/uitzendingen werden ingeladen bij het naar beneden scrollen op mobiel en tabletDuitse contactinformatie geüpdatetFout opgelost waardoor het niet mogelijk was om als er een live uitzending ingepland was deze in de lijst aan te klikken

Update 2021-10-20 11:54

Nieuwe functionaliteit De nieuwe Infomir MAG522 settopbox is geregistreerd en kan nu ook aangesloten worden op Kerkdienstgemist.VerbeteringenWeergave van de datum kolom in het nieuws-overzicht voor beheerders verbeterd.Verschillende interne verbeteringen (waaronder het verwijderen van ongebruikte broncode).

Update 2021-10-19 11:30

Wijzigingen aan publieke website: Kaart van Canada toegevoegd Logo van Backstage geüpdatet

Update 2021-10-18 16:32 - Vernieuwde Statistieken

Vernieuwde functionaliteit Statistieken zijn vernieuwd. Zie voor uitleg over aanpassingen ten opzichte van de oude statistieken het nieuwsbericht Update statistieken, zie voor uitleg over de nieuwe statistieken de documentatiepagina Statistieken.Verbeteringen Teksten rondom aanvragen en bevestigen van een proef-account verbeterd.

Geplande update statistieken

Geplande updates aan statistieken beheeromgeving Deze geplande update aan de statistieken heeft een nieuwe pagina waarbij er per maand gekeken kan worden hoeveel sessies er zijn geweest voor voor alle uitzendingen en heeft verbeteringen aan de lay-out. Een deel van deze wijzigingen komen voort uit het onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van de beheeromgeving. Belangrijk:

Update 2021-10-05 17:31

VerbeteringenWe hebben een update gedaan van de infrastructuur die de settopbox ondersteund. Er zijn geen functionele wijzigingen.

Update 2021-10-01 15:16

Opgelost Probleem opgelost waardoor de nieuwsartikelen niet meer op de homepage getoond konden worden.Probleem opgelost waardoor de pagina's "Klantgegevens > Facturen & Abonnement" niet meer geladen konden worden.Verbeteringen Verschillende interne verbeteringen voor de ontwikkelaars.

Storing: Website onbereikbaar 07:24 - 09:24 - Opgelost

Door een grote storing bij een belangrijke serviceprovider waren essentiële http://kerkdienstgemist.nl systemen niet bereikbaar. Veel andere klanten van de serviceprovider zijn ook getroffen door deze grote storing. Het gevolg was dat onze hele website helaas onbereikbaar was. We gaan onderzoeken hoe we onze website online kunnen houden mocht een dergelijke storing zich weer voordoen. Door deze storing zijn ook video uitzendin

Openingstijden kantoor vrijdag 17 september 2021

Op vrijdag 17 september zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 20 september staan we u graag weer te woord. U kunt altijd een e-mail sturen naar support@kerkdienstgemist.nl. Deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Onze mailbox wordt deze dag beperkt gelezen.