Delen privé opname

Onderstaande stappen beschrijven het delen van een privé opname, zoals een rouwdienst.

Iedereen die deze link heeft kan de privé opname bekijken of beluisteren.

  1. Ga naar Opnames
  2. Klik op de opname die moet worden gedeeld
  3. Klik rechts in het menu op de groene knop Delen
  4. Klik op de knop Nieuwe link
  5. Vul een (voor u herkenbare) naam in
  6. Klik op Opslaan
  7. Kopieer de link, door op de rechter kopieer knop te klikken
  8. De link kunt u naar de personen sturen die de opname mogen bekijken

De link is geldig zolang de opname nog op Kerkdienstgemist.nl staat. De opname wordt na maximaal een jaar automatisch verwijderd.

Deze bewaartermijn kan worden gewijzigd, zodat opnames eerder automatisch worden verwijderd. Zie deze handleiding.

Samenvoegen opname Bewaartermijn instellen