Privé uitzendingen

Bij het privé maken van uitzendingen wordt er gebruik gemaakt van een gesloten gebruikersgroep. De gesloten gebruikersgroep bestaat uit:

  1. Gebruikers die geregistreerd zijn bij de kerk, zie: Gebruikers
    Deze hebben toegang na inloggen.
  2. Apparaten die geregistreerd zijn bij de kerk, zie: Apparaten

Als de instelling wordt gezet op 'besloten' dan is deze beschikbaar voor bovenstaande groep. Naast het toevoegen van gebruikers en apparaten zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om privé uitzendingen beschikbaar te maken, zie: Beschikbaarheid privé uitzendingen.

Verschil opname en livestream #

Het is belangrijk om te weten dat de instellingen voor privé voor opnames en livestreams los van elkaar staan.

Privé livestream #

De instelling van de livestream gelden voor alle live uitzendingen die gedaan worden. Heeft u een opname ingepland en deze is privé, maar de livestream is ingesteld op publiek, dan zal de livestream als publiek worden uitgezonden.

Zie : Privé live streamen.

Let op:

Instellingen gelden voor alle live uitzendingen en staan los van de instellingen voor de opname.

(Ingeplande) enkele privé uitzending #

Wilt u een enkele privé uitzending en daarna weer publiek uitzenden dan zult u de instellingen voor de (audio en/of video) livestream tijdens de uitzending op besloten moeten zetten en weer terugzetten na de uitzending. Wilt u een opname van de uitzending dan zal de opname bij het inplannen van de uitzending ook op privé gezet moeten worden.

Zie: Enkele privé uitzending.

Let op:

Bij het inplannen van een uitzending kan onder opname de beschikbaarheid op besloten gezet worden, dit geldt alleen voor de opname en niet voor de live uitzending. Zie: Enkele privé uitzending.

Privé opname(bestaande opname) #

Het wijzigen van de beschikbaarheid van een bestaande opname van een uitzending kan altijd zie : Wijzig opname

Kerk verbergen #

Er kan ook voor gekozen worden om de kerk helemaal te verbergen van onze website en app. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen dan de kerk en de uitzendingen zien, zie: Kerk verbergen

Privé livestreamen