Beschikbaarheid privé uitzendingen

De volgende mogelijkheden zijn er om (tijdelijk) privé uitzendingen beschikbaar te stellen:

Gebruikersaccount #

Het aanmaken van een gebruikersaccount. Hiermee krijgen individuele personen toegang tot de besloten uitzendingen en opnames, op basis van hun persoonlijke account.

Apparaat registreren #

Een apparaat zoals een settopbox (mits ondersteund door Kerkdienstgemist) en een Lukas kastje kunnen geregistreerd worden bij de kerk. Deze hebben dan toegang tot de privé uitzendingen. Zie: Apparaten.

Speler op de eigen website van de kerk #

Het plaatsen van een speler op de eigen website van de kerk. Deze methode wordt mogelijk gemaakt met een embed code. Hiermee kan de toegang worden geregeld via een login op de eigen website van de kerk.

Directe link speler #

Bij het aanmaken van een embed code wordt er ook een link aangemaakt naar een pagina met een speler voor de live uitzendingen. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden om tijdelijk toegang te geven voor de privé livestream, zie: Directe link speler

Privé RSS feed #

Een privé RSS feed heeft naast publieke ook alle besloten opnames en kan bijvoorbeeld gebruikt worden op een besloten gedeelte van een eigen website.

Privé stream URL #

Tot slot kan er gebruik worden gemaakt van een link, ofwel een privé Stream URL. Met deze link kan iedereen meeluisteren totdat de link in de beheeromgeving wordt verwijderd.

Enkele privé uitzending