Enkele privé uitzending

Als u alle diensten standaard openbaar uitzendt kunt u, in het geval van een rouw- of trouwdienst, toch te maken krijgen met een verzoek om één uitzending privé uit te zenden. Hieronder vindt u de stappen die u dan moet nemen:

Een privé link geldt alleen voor de live uitzending en niet voor de opname. De opname kan onder 'Opnames' worden gedownload door op betreffende opname te klikken. Deze kan vervolgens worden gedeeld, bijvoorbeeld door het bestand op een USB stick te zetten.

1. Inplannen uitzending #

Plan de uitzending in zoals u gewend bent. Volg hiervoor de de stappen onder Uitzending inplannen. Wilt u dat de privé uitzending als privé opname beschikbaar komt of alleen voor u als beheerder? Kies dan tijdens het inplannen onder "Opname" bij "Privé instellingen opname" voor "Privé" of voor "Verborgen". Is het niet nodig om de uitzending in te plannen dan kunt u deze stap overslaan.

2. Maak livestream privé voor uitzending #

Zet de livestream op privé voor de uitzending. Zie hiervoor de stappen onder Privé livestreamen.

3. Maak livestream openbaar na uitzending #

Vergeet niet de livestream weer openbaar te maken nadat de uitzending is afgelopen zodat volgende uitzendingen weer door iedereen te volgen zijn.

Om betrokken kijkers en luisteraars toegang de geven tot de privé uitzending kunt u een privé link aanmaken en die delen. Zodra hierop wordt geklikt opent de uitzending vanuit de kerk, zonder dat eventuele privé opnames te bekijken/beluisteren zijn. In dit artikel leggen we uit hoe u een privé link kunt aanmaken.

Privé livestreamen Beschikbaarheid privé uitzendingen